Snart...

Alldeles om en liten stund kommer Maria förbi med sin nya tatuering. Jag är så galet excited!

Update: Den. Var. Läcker.

oh, and by the way:

Tjörn var supertrevligt.

micaela och michaela

Haha, fastnat på en skön blogg. Suttit och läst gamla inlägg i närmare en timme nu.
Micaela heter hon.

När jag ändå är i farten kan jag ju tipsa om en annan Michaela som även hon bloggar på samma sida, nämligen stureplan.se. Hon är en av mina absoluta favoriter, och har följt henne ett par år nu.
 
Så då har ni koll på det med.


Tjörn.

Om en dryg halvtimme sätter jag mig på bussen in till stan för att springa några ärenden (hehe, vuxet det lät) och sådär, sedan möter jag upp grymmegänget och åker vidare till Tjörn. Väskorna (!) står packade och jag kommer nog inse att jag har släpat med mig alldeles för mycket, men så är det alltid. Jag skyller på att vädret är så oberäkneligt och att jag därför måste packa dubbelt - man vill ju inte bara ha kjolar om det regnar, blåser och är kallt, och man vill ju inte sluta upp med vinterkläder om det är solsken. Giltig ursäkt tycker jag, men trots min feta packning känns det dock som att jag glömt något.  Skumt. I varje fall sitter jag och funderar på om det inte vore bra att äta lite frukost innan jag åker. Men som vanligt orkar jag inte, jag tror att jag köper något i stan istället. Okej, det var dagens svammel. Nu ska jag alldeles strax springa iväg, håll tummarna för bra väder nu!
puss.


Maria

Häromkvällen var jag med min fina maria. Jag trallade över till henne där vi åt jordgubbar med glass, samtidigt som vi kollade lite halvt på fotboll och pratade. Supermysigt. Sedan gick det från supermysigt till totalgalet. Jag tror inte att jag skrattat så mycket på länge, vi låg dubbelvikta och kippade efter andan och så såg det ut konstant i ungefär en och en halv timma. Fruktansvärt galet och fruktansvärt kul. I alla fall kom vi mitt i hysterin på att hon minsann ska få måla något coolt konstverk på min dörr nu någon gång. Hon är himla duktig på att måla, så det vore fränt tyckte vi. Vad, hur och när vet vi väl inte riktigt än, men något ska vi nog kunna komma på. För övrigt ska hon tatuera sig på torsdag, ett motiv hon själv ritat. Det är coolt tycker jag.


Några av bilderna som jag fann i hennes rum. Hon är duktig tycker. Skulle nog kunna tänka mig något i mer illustrationsaktigt än verklighetstroget på dörren tror jag. Hursomhelst så kommer det nog bli kul och bra. Det blir det alltid när Maria är med i bilden.


Remember me once in a while, please promise me you'll try

Haha, brevbäran åkte förbi förut.
Han lägger grejer i vår brevlåda, åker vidare, kommer tillbaka till oss, ser fundersam ut, öppnar lådan, tar ut det han lagt i, åker tillbaka ett par hus, fixar, kommer tillbaka till oss, lägger i nya brev, ser nöjd ut och åker sedan vidare. Han såg lagom förvirrad och framförallt väldigt rolig ut. I alla fall var det inte det jag tänkte säga, utan att imorgon är det dags för Tjörn med goaste gänget! Ska bli superkul. Har inte träffat dem på länge känns det som, och jag hoppas på tre fina och regnfria dagar ute vid havet. Så länge vädret inte dummar sig så kan det bli hur bra som helst tror jag! Ser i varje fall fram emot detta. Vad mer? Dagen hade jag tänkt ägna åt städning av mitt rum, huset i allmänhet, plus lite packning inför Tjörn.
Oerhört spännande skulle jag vilja säga.

Hos Dristig

Yes.
Hos Dristig igår alltså. Det var riktigt, riktigt kul faktiskt måste jag säga. Många nya människor, nakenfotboll, dans, snack och massa skratt bjöd kvällen på. Totallyckat verkligen. Tänkte att istället för att berätta om hela kvällen i detalj så lägger jag in lite sköna bilder, och vill ni se mer så finns det som vanligt på bilddagboken. Känner ni att ni ändå inte fått nog av mina crazy partypics (he he, nog) så kan ni även kika in hos Anna, hon har också lagt upp endel kort.

 


03:23

Fest hos Dristig ikväll.
Det var trevligt.

Your love is better than ice cream

Midsommar.
Jag vet inte, jag tror inte att jag är så mycket för det egentligen. På senare år har det mest känts överskattat och krystat, mest för att det var alldeles för längesedan nu som jag hade en riktig midsommar med jordgubbar, blommor, dans runt stång, skratt och lek. Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det betyder inte att den blev dålig, bara att jag nog hade förväntat mig mer. Vi åkte alltså till Gullbrannagården utanför Halmstad, och visst var vi ett gött gäng som åkte och visst träffade jag Ellinor och Ida och det var galet roligt för det var så längesen, och visst var det bra möten och musik, men det var något som fattades. Det var regnigt och grått och jag tror att jag insåg att den barsliga synen på midsommar jag en gång haft nog är försvunnen föralltid. Lite halvtråkigt faktiskt.


No one wants forever anymore

Hade skönaste kvällen tillsammans med Linda, Anna, Fredrik och Dristig igår. Massa skratt och en sjukt messed up film. Trevligt var det i varje fall!
Vill ni höra en väldigt fin och bra låt? Naturligtvis vill ni det. No one wants forever heter den, och den har gått på repeat hela morgonen:




Om ett par timmar bär det av till Halmstad för midsommarfirande. Har fått höra att Ellinor och Ida ska befinna sig på samma plats, och Linnea en bit därifrån. Vore galet roligt att få se dom igen! Hoppas i alla fall på att det blir en solig och fin dag för oss alla. Glad midsommar!

One pair of candylips and your bubblegum tongue

Idag var det återigen fotboll på storbild med massa goa människor. Jag hade massa käcka idéer och funderingar som jag delade med mig av till Fredrik under kvällen, men han verkade inte tycka det var fullt lika bra som jag, undra varför! Magtröjor, Sex and the City vs. Landslaget, Borgstena (e, jag vet, men det låter fulare!), hemlig agent/domar-skolor och USA-resor med diverse luringar var några av de saker som togs upp under kvällen. Trevligt värre må jag säga! Efter matchen tyckte jag och Linda att en film vore på sin plats, men det gjorde inte grabbarna då de skulle minsann jobba dagen därpå, så det sket sig. Istället ska vi försöka dra med dom på bad imorgon, det vore ju ändå rätt gott tycker jag.

På midsommar, dvs fredag, bär det av till Halmstad med ett gäng sköna människor, och förhoppningsvis blir det bra. Jag har ingen riktig koll på något runt omkring egentligen, mer än att jag ska dit, men diverse möten, konserter, fika, eventuella bad, midsommarstång, och framförallt människorna kommer nog göra det till en finfin dag i vilket fall!

Har också kommit på att jag är lite sällskapssjuk, jag vill ha människor runt omkring mig, hela tiden, annars blir jag uttråkad och rastlös. Trots detta har det varit lite för ensamt och lite för händelselöst det senaste. Illa. Men nu har jag i alla fall de kommande dagarna någorlunda planerade, så det känns skönt. Jag ska verkligen uttnyttja dessa lediga dagar till max, så att jag har nåt kul att se tillbaka på i höst när skolan startar. IB3. Det är skrämmande. Och då lär jag ju verkligen behöva fina minnen för att överleva, något vidare socialt liv lär IB inte tillåta mig att ha då. Usch.

Nu ska jag minsann sova. Försöker vrida tillbaka på dygnet nu så gott det går efter en veckas "gå och lägg dig sent, och gå upp ännu senare"-tråkerier. Känns så himla trist när hela dagen försvinner för att man inte orkat gå upp tidigare.

Godnatt.


<3

You still matter to me.

It's true - Life will smile for you

Åh, idag har jag haft världens finaste dag!
Började med att spendera förmiddagen med Amanda och Linda, superskönt att bara få sitta och snacka om allt och inget som hänt sedan sist. Var längesen vi träffades vi tre så ja, bra start helt enkelt! Framåt sex tiden kom Lotta och hämtade upp mig och Amanda och vi styrde vår kos till stan och Liseberg där vi mötte upp Emil och Elin. Salem Al Fakir skulle nämligen spela, och oj vad galet bra det var! Han måste nog vara största charmtrollet jag någonsin sett, så himla söt och skön! Och duktig! Ska jag vara ärlig har jag aldrig direkt lyssnat på honom, men han körde mycket nya låtar så jag slapp vara den enda som inte kunde ändå :) I varje fall så föll jag som en fura för hans fina lockar och härliga stämma. Efteråt gled vi runt på gratisbiljetter (Emil & Lottas klasskamrat jobbar på Liseberg) och åkte Uppswinget och Balder. Superhärligt verkligen! Dagen avslutades där den började - hemma hos Emil och Amanda där de gjorde iordning lite kvällsfika åt oss. Hur mysigt som helst!
Som sagt: världens goaste dag!


Sommarlov. Äntligen.

Sommarlov, sommarlov, sommarlov.
Känns så otroligt skönt, och det är antagligen mer välbehövligt än någonsin tidigare. Jag vet att jag sagt det om varenda lov fram tills nu, men jag har svårt att tänka mig att det stämt in mer väl än det gör just idag. Trots att jag inte kommer slippa skolan helt i och med TOK och Extended Essay, så kommer jag i varje fall slippa all stress, hets och allt det där som under terminerna ligger i bakhuvudet och gnager. Nu är jag fri. Fri i över två månader och det känns för jäkla gött.

Vad ska jag då göra av all min nyvunna fritid? Först och främst ska jag utnyttja tiden till att umgås med vänner. Under skolveckorna är det så himla svårt att hinna med, och jag känner att jag inte alls träffar folk lika ofta som jag skulle vilja, så nu under sommaren tänkte jag försöka ta igen förlorad tid med de jag tycker om. Hönöveckan är något som jag ser grymt mycket fram emot, och även Thailand som kommer att avsluta sommaren. Bortsett från detta har jag som sagt planerat att skriva ett par uppsatser, och det senaste tillskottet i min sommarplanering innefattar körkortstagande. Jag har litegranna insett att nästa år kommer det inte finnas någon tid till detta, och efter studenten känns det lagom troligt att jag kommer sätta mig och plugga körkortsteori, så det är liksom lite nu i sommar eller aldrig som gäller. Så nu i sommar ska jag minsann ut på vägarna! Allmänt slappande, solande, badande och njutande är annars vad jag planerat att ägna mig åt under vad som är mitt sista sommarlov någonsin. Förhoppningsvis blir det bra.

3 Juni 2009 är ni välkomna på Janina och Mathildas studentfest.

I helgen hade vi kalas för min lillasyster som fyllde tretton i veckan. Stundenten började komma på tal, och uppenbarligen håller både mormor och mamma på att planera för fullt redan nu. Galet tyckte jag som knappt tänkt på det alls. I varje fall deklarerade de att Mathilda minsann tar studenten den 3 Juni nästa år, och så började de fråga vilket datum jag går ut. Jag hade minsann ingen koll alls på det, så jag tar mig en tripp till datorn för att kolla upp detta, och vad ser jag då? Hvitfeldtskas student 2009: 3 Juni. Hjälp! Nej! Panik! Aldrig i världshistorien har Lerums gymnasium som Mathilda går på tagit studenten samtidigt som Hvitfeldtska. Aldrig. Alltid skiljt en vecka eller så dem emellan. Men naturligtvis ska detta ändras, och det ska ändras året som jag och min moster tar studenten samtidigt. Så typiskt. Detta gjorde mig i varje fall rätt ledsen, eftersom att mormor och morfar naturligtivis kommer befinna sig på Mathildas skola, och likväl blir det ju tråkigt för Mathilda att hennes syster, min mamma, är hos mig. Har vi tur så kommer det vara som i år, Hvitfeldtska springer ut redan vid ett, och Lerum vid tre. Är det så så finns det en möjlighet för dom att vara först hos mig, och sedan fort som attan åka till Mathilda. Fast det är nog ändå tveksamt. Men om man ska se detta lite positivt då, så betyder ju detta gemensam studentmottagning, vilket ju skulle kunna bli riktigt kul. Dessutom är det rätt praktiskt då det är större hos mormor, och så är det ju mycket lättare att ta sig till Lerum än till Gråbo. Förstå vilken fet studentfest vi kommer ha eller! Helt crazy bananas!

Summan av kardemumman är i varje fall att jag inte riktigt vet om jag älskar eller hatar det faktum att vår student infaller på samma dag. Fast det är ju faktiskt ett helt år kvar, och det kommer nog lösa sig till det bästa. Hoppas jag. Men nu kan ni ju i varje fall planera in studentmottagning i Lerum den 3 Juni 2009! Ett år kvar. Galet, galet, galet.


It's a kind of magic

Snart ska jag sova. Det blir en lång dag imorgon. Maria, min absoluta lilla favorit, tar nämligen studenten. Helt galet, och jag kan knappt förstå det. Men jag är så otroligt glad för hennes skull. Om ett år är det jag, och det är något som är ännu mer obegripligt. Nu är det strax sängen.
Godnatt.

Kärlek på sommar och vänner.

Längesedan nu.
Veckan har vart full av exams, så jag har varken haft tid, lust eller ork över för bloggen. Nu är det i varje fall över, och det känns så otroligt skönt att vi inte har något kvar nu innan sommarlovet. Det är så nära nu, och jag längtar! Har haft världens goaste helg som spenderats i Alingsås. I fredags var det TU då vi åkte till pojkebo och bada och grilla, vilket var hur mysigt som helst. Alla de goaste människorna var där, och det var helt enkelt super.

I Lördags åkte vi hem till Albin ett gäng där vi glodde Anders och Måns, spelade gitarr, tjötade och hade det allmänt gött. En nattur till mc donalds i världens gangstah-outfit hanns minsann också med, och efteråt fick jag världens sjukaste skrattanfall då jag inte kunde inte benen, så jag bara låg på gatan och skrattade och skrattade och skrattade. Sjukt roligt hade jag. Vid den här tiden hade folk börjat droppa av, och tillslut var det bara jag, Albin, Arvid, Adam och Gustav kvar, så vi åkte hem till den sistnämnda och sov där allihopa.  Klockan var kanske fem eller så när vi somnade. Jag och Albin låg och knödde i ett hörn av en bäddsoffa där vi i princip låg på varandra, inte speciellt skönt kan jag berätta. Galet ljust var det ute vid den här tiden med, och det gjorde ju inte saken lättare.

Men vi lyckades somna, och en sisådär tre-fyra timmar senare var det dags att gå upp. Världens underbaraste frukost i en solig trädgård väntade, och ett tag senare åkte vi och badade och blev fast där hela dagen. Sju tåget tog jag hem efter världens goaste helg, och nu är jag supertrött men superglad. Imorgon är det skola igen, vilket inte känns superpepp, men som sagt;
det är inte långt kvar nu.

RSS 2.0