För om himlen är såhär så vill jag dö

Ni ska veta att det är väldigt tråkigt att vara sjuk och inte kunna göra annat än att ligga nedbäddad i sängen och snora och dricka honungste och nässpraya och hela konkarongen men jag kan även tala om att det är skönt att ha en liten thailandsresa att se fram emot om tre ynka dagar. Mest kretsar mina tankar därför kring bruna ben och vita sandstränder och vad sjutton jag ska packa ner i resväskan för som ni kanske vet så är jag inte precis känd för att packa rätt eller bra eller lagom typ som när jag har tre necessärer och lika många skor för två nätter i Alingsås. I morgon tänker jag ignorera förkylningen och gå ärenden och jobba och glo bio och om förkylningen skulle protestera mot detta så kommer jag sparka honom på smalbenet för nu är jag trött på att göra ingenting.


-

Ibland är livet apa men jag har världens finaste vänner som gör det hela så mycket lättare.
All kärlek till er.


Ack, vad som än händer är han alltid det finaste som hänt

Passar på att festa till onsdagskvällen med fruktsallad och american idol. Bra så!

Får jag luta min panna mot ditt trygga bröst? Vågar jag be dig att stanna?

Idag träffade jag min stackars älskade sjukling och hans feber är åtminstone borta men det är fortfarande ganska så dåligt med honom och han orkar inte sitta mer än korta korta stunder. Stackaren vad det är jobbigt och tråkigt och tråkigt och jobbigt för honom.

I övrigt har jag typ fem år efter alla andra fått tummen ur och börjat läsa The Da Vinci Code och jag trodde inte riktigt det men jag tycker den är väldigt väldigt bra och intressant och faktiskt ganska så spännande också! Det finns ju inget bättre än att sätta sig in i en riktigt bra bok och det påminner mig om att jag måste skaffa fram lite fin litteratur att läsa under en gassande sol i asienland och tips på detta mottages gärna.

I övrigt har jag återupptäckt Lisa Ekdahls fina album från -94. 

You feel like a candle in a hurricane

On a quite somber note så har min favoritgrabb gått och blivit sjuk och det kändes väldigt jobbigt att jobba igår med doktorbesök och hostattacker och infektionsvärden och eventuell lunginflammation och stackars killen som får panik eftersom hans varje andetag gör så ont och det låter precis som om han ska kvävas och han bara hostar och det enda jag kunde göra var att sjunga och klappa på honom och försöka lugna honom. Idag var det inte mycket bättre så dom såg ingen anledning till att jag skulle vara där vilket känns lite skönt eftersom jag blir så ledsen i hjärtat av att se honom må så dåligt och hjälplösheten är det värsta men också jobbigt för att jag ju vill vara där. Men min fina kille är världens starkaste och det finns så mycket livsglädje i honom så att han inte ska klara sig igenom det här känns otänkbart. Han kommer fixa det för det finns inga andra alternativ.


Sometimes bombs fall quietly





The magnificent adventures of heartache and other frightening tales
.


Människor ramlar runt på stan, människor ramlar hårt precis som du & jag

Sov i typ sexton timmar i natt, hur sjukt är inte det? Very. 
Har även haft världens bästa helg med världens bästa Märtha.
Tyvärr är hon redan tillbaka i Madrid.

Igår fick jag en släng av nostalgi och fastnade framför studentbilder.
Plockade ner mössan och både skrattade och grät av texterna. Fina tider.

And things seem so sharp and the world seems so fresh

Igår kväll såg jag A Single Man. Den var ett visuellt mästerverk. Tom Ford är ett geni. Det fanns inte en scen som inte var amazing. The plot was beautiful. Det var ögongodis delux, som en nästan två timmar lång parfym-reklam. Jag fullkomligt älskade den. Se den.









Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

hahahahahaha.

Vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta. Mest skrattar jag. Fy fan för att prova bikinis mitt i vintern. Fy fan för att vara vinterblek och tjock och dessutom inte ha tuttar som väger upp. Maken till deprimerande syn har jag nog aldrig vart med om. Asienland om tjugonio dagar och såhär kan vi definitivt inte ha det. Sitter och diskuterar fucking bantningspiller med Mathilda nu, hahaha that is how desperate I am at the moment!!

Everybody knows but nobody really knows how to make it work

Idag är det exakt en månad minus en dag kvar till jag åker till Thailand och efter denna förbaskat långa och kalla vinter så har jag aldrig längtat mer. Vill ha sol och fräknar och sandstrand och brun hud och god mat och värme och total avslappning.

För en dryg timme sedan så kom min älskling hem från Madrid för att hälsa på över helgen och det ska bli så fint att träffa henne för jag saknar henne så.

Vill för övrigt ha en Bayswater. Eller en Oversized Alexa.
En dag när jag har pengar alltså - Mulberry, mm.

RSS 2.0