I hope that you know all my intentions were true

Dagen har bestått av en hel del bra saker. Simma med Sofie, vackert väder, långpromenad med grabben, Ben & Jerry's New York Super Fudge Chunk, samtal med J och Gossip Girl synkande med Eric. I övrigt har jag fortfarande ångest över vad jag ska göra av en speciell situation. Nu tänker jag sova på saken och hålla tummarna för att det hela slutar med att jag väljer rätt.


Joshua Radin - I'd rather be with you

Sitter och reflekterar över helgen och inser att fika med D var höjdpunkten.

Förnyat passet, kollat löjligt mycket på one tree hill, spenderat pengar, gett upp, hängt på Orust med härligt folk men inte gillat läget ändå, ätit Ben & Jerry's, funderat, bevittnat midnattsbråk på centralen i väntan på buss, träffat Amanda, kommit att älska Anna Anka och "Svenska Hollywoodfruar" är andra saker jag haft för mig to name a few. Allt som allt en ganska slow helg.

Tack för mig.


STN

Linda, jag är så otroligt glad för din skull!


PS, att ge komplimanger är det finaste, DS

Jag har utvecklat ett enormt shoppingbehov. Det är löjligt stort och involverar allt från mat till accessoarer till kläder till bio till smink till fika till teknikprylar till skor till konsertbiljetter till... Ja, ni fattar grejen, jag handlar numera inte för att jag behöver det, utan köper mest saker för köpandets skull. Ibland även för att fördriva tid. Det är inte bra. Inte bra alls.

Idag fylldes kontot på från lönen och jag sitter nu och funderar på om inte det betyder en tripp till stan. Jag väger för- och nackdelar. Fördelar: Nya saker. Jag är extremt sugen på att åka till make up store och bränna någon tusenlapp, inte för att jag behöver det, utan för att jag kan. Även för att det är fruktansvärt roligt med smink. Jag behöver nya leggins, har sett att HM har många fina varianter och jag är lite sugen på alla. En gosig kofta hade inte suttit fel nu när höstvädret börjar smyga sig på, och jag har inte vart inne på Monki på evigheter (läs: ett par veckor). I övrigt behöver jag gå till Polisen och skaffa pass, något som jag skulle kunna passa på att göra när jag ändå är i stan. Nackdelar: Onödigt slösande. Sparar jag mina pengar nu så har jag mer över till Londonresan i November, vilket betyder mer (och säkerligen roligare) shopping där. Någon gång måste jag lära mig att hålla på pengarna och inte spendera upp så fort jag får dom. Ett annat minus skulle ju även kunna vara att det är fredag och lönehelg = sjukt mycket folk i stan...

Rent spontant känns det ju som att födelarna väger tyngre än nackdelarna. Vem försöker jag lura egentligen? I min hjärna finns inget som heter onödigt slösande och det kommer antagligen bli en tripp till stan så fort jag gjort i ordning mig. Jag ber att få återkomma.

Isn't it obvious?

Två månader. Så länge har det gått sedan jag sist skrev här. Jag känner att jag just nu har många tankar som cirkulerar omkring, och att ventilera här vore fint. Men jag vet inte om jag kan. Inte fullt ut.

En av dessa saker kom upp till ytan ikväll. Tack vare L. Det var första gången som jag erkände det högt utan att samtidigt försöka förklara bort det. Jag tror det var nyttigt.

Jag lyssnar på Rascal Flatts och tänker att detta inte är något jag vill ångra så småningom. All I can hear in the silence that remains, are the words I couldn't say. Men jag vet inte om jag kan. Det finns för många "tänk om".

Sedan finns även det motsatta problemet där jag beter mig lite för själviskt för att kunna tycka om den jag är. Det är svårt när man balanserar mellan två alternativ - att såra och att såra. Vad gör man egentligen i ett sådant läge?

Ställde frågor angående dessa livets val och kval tidigare idag, och bad iPod Shuffle ge mig svaren. Fick mig ett gott skratt och även en och annan liten tankeställare.



On a happier note så är jag crazily excited över diverse konserter och spelningar i höst - Erik Hassle, Joshua Radin, Taylor Swift, Ole Börud, Samuel Ljungblahd och Kirk Franklin.
Det kommer bli kanon!


RSS 2.0