I like my money where I can see it - hanging in my closet

Spenderat min alla hjärtans-kväll med Carrie Samantha Miranda och Charlotte. 
Samt en väldigt god ananas. Bra så.

I wanna be running when the sand runs out

Dead tired.

Inventering på Lindex på morgon/förmiddag och sedan mina vanliga eftermiddag/kvällstimmar med Samme. Sjukt i huvet vad trött jag är nu och jag kan inte fatta att jag klarade av att gå upp sex varje morgon förut för idag kändes det okristligt tidigt. Dock har det varit en väldigt rolig dag på alla sätt och vis så jag har absolut ingenting att klaga på. Har en ny spellista på spotify som innehåller some of the best lyrics ever written och det är gött kan jag tala om!

If it's cold outside, show the world the warmth of your smile

Hallå vilken trevlig långhelg jag har haft kan jag tala om! Två långfikor i Alingsås med Mattias och Julia med tillhörande catching up och stadspromenader och torsdagkvällsbio med grabbarna (up in the air - mycket bra och George Clooney är ju inte tråkig att se på heller) och Glamourama i stora staden (ha ha, sjukt kul!) plus övernattande i Herrljunga med födelsedag/inflyttningsfest på lördagen (sjukt rolig/trevlig/äventyrlig kväll) och härligt söndagshäng med Jonathan och Freddie. Har även kollat skadligt mycket på TV6 Play och Paradise Hotel och jag fullkomligt älskar det och CIMON kan jag helt enkelt inte få nog av. Nu börjar en ny vecka och jag känner mig ovanligt taggad med tanke på att jag egentligen inte tror att jag har speciellt mycket planerat men jag tror helt enkelt på att vecka sex är veckan med stort V (positivt tänkande är grejen osv)!

Känner ni er lite måndagsdeppiga så rekomenderar jag varmt att ni kollar på detta:


It’s a quarter after one, I’m a little drunk, and I need you now

Har inte hänt något noteworthy de senaste dagarna vilket är varför jag inte skriver något vettigt här utan jag har mest jobbat och typ... ja that's about it. Imorgon är jag dock ledig och då är tanken att ta mig en tripp in till stora staden för att hitta present och eventuellt kika lite på filmfestivalen som ju pågår för fullt förutsatt att det finns något som lockar och på kvällen står fika hos thaien med Mattias på schemat. Bra så!

Lady Antebellum - Need You Now
är typ det enda jag lyssnat/gått omkring och sjungt på de senaste dagarna.


And I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

Avslutade precis fetaste skype-samtalet ever. Ville bara säga det.


-


RSS 2.0