Pluggmusik

 


Cause I get weak in my knees,
Fall head over heels baby
And every other cheesy cliché
Oh and I'm swept off my feet,
my heart skips a beat
But there's really only one thing to say
God Damn You're Beautiful




Morgonsvamlande

Fick en liten lucka i morgonschemat, och vad passar då bättre än att skriva en rad eller två här?

Det är mycket i skolan nu, liksom det har varit hela hösten, och två opeppa veckor ligger framför mig. Efter detta är det nästan sportlov och sedan MOCKS. Det är galet vad tiden går fort! Jag minns fortfarande när jag började gymnasiet, då jag som liten IBetta gick runt lyckligt ovetandes om vad som komma skulle. Jag kände ingen, och skolan var den största jag sett. Och nu är jag här. Nästan tre år senare har jag skaffat mig världens finaste vänner, kunskaper och egenskaper jag inte hade tidigare och jag är en hel massa erfarenheter rikare. Nu är jag här, med mocks och finals liggande runt hörnet, men genom alla projekt, internal assessments och slutprov så kan jag trots allt se slutet. Och det ska bli för jäkla gött!

Nu blir det till att gå till bussen, och med Vakna! Med The Voice i öronen ska jag försöka hitta på något käckt till min sista written task i engelskan. Wish me luck!

Puss.

Arvid vs. Florum (Floda + Lerum alltså)

Hej Arvid, detta inlägget går till dig då, endast av den simpla anledningen att du är så himla gnällig! Jag vet inte, men det kanske finns en anledning till varför bara vissa människor förtjänar de beryktade luckorna. Kanske dom inte gnäller. Kanske dom inte klagar. Kanske dom är roliga, trevliga och sköna? (Hoppas du märker att jag insinuerar att du är motsatsen.) Kanske dom sprider glädje. Ja, jag vet ju inte, detta är bara teorier. Vet du föresten vad jag ska göra på fredag? Hänga med Lerum och Floda packet, och det ska bli så SJUKT NICE! Soulit och Puro ska jag nämligen få avnjuta. Bjuder du med mig på sådana festligheter kanske? Nej.

I rest my case, så att säga.

02.21

Gött häng med Lerum och Floda packet.
Dom är goa.

01.54

Kan inte sova. Pratar med Jonathan istället. Mycket trevligare.
Fullspäckad helg att se fram emot. Plugg till tusen, men förhoppningsvis har jag råd att lägga lite tid åt sidan för nöjen. För övrigt vill jag ha tid att läsa böcker igen. Har massa bra liggandes hemma, och jag vill bara krypa upp i soffan med en filt och en kopp te och bara plöja igenom dom. Likaså vill jag ha tid att göra impulsgrejor. Ta första bästa tåg och åka och spendera hela dagar och helger med mina vänner. Utan att ha tusen ton läxor som ligger och stör i bakhuvudet. Men jag kan inte, får inte, och det suger. Allt jag lever för nu är fem månader framåt i tiden. Då kommer jag vara lycklig igen.

American Idol 8

"Men Janina, det gäller bara att lägga träningen på en nivå som passar dig. Lägg en bulle på bordet, och dig själv på golvet, då kommer du ju helt plötsligt vilja göra situps!"

Tack, Mattias, för dina ärliga och härliga komentarer!

Bortsett från dissen ovan (som jag i och för sig hade sjukt kul åt, no hard feelings!), så har jag haft en alldeles ypperligt trevlig dag. Inte minst på grund av att jag idag kunde ladda ner premiäravsnittet av den åttonde säsongen av mitt favoritprogram - American Idol. Jag är väldigt medveten om att de flesta suckar högt och himlar med ögonen åt detta, men i mina ögon är det banne mig det bästa som finns!

Jag älskar allt, verkligen allt, med det. Att få följa juryn över hela USA i deras sökan på vinnaren, auditions som man hysteriskt skrattar och gråter om vartannat åt. Att hitta den där personen som har det lilla extra, som har det, och att sedan vecka efter vecka få följa denna person med spänning för att se om just ens egen favorit går vidare. Tusen och en fantastiska framträdanden, och lika många sågningar av Simon Cowell. I år satte jag nog även rekord då det tog mindre än två minuter för mig att börja grina - så fantastiskt tycker jag att det är. Jag har ingen aning om hur eller varför, men på något underligt sätt så får detta program mig att bli den mest emotionella människan i världen. I korta drag älskar jag American Idol.

Ne ok, nu svävar jag iväg. Detta var ju helt onödigt. Slutsatsen med detta inlägg var att jag inte hade något att säga. Puss!

40 år.

Min älskade far fyller 40 idag, vilket har firats med tårta, champagne, blommor och presenter. Grattis pappa!
På kvällen kom en fem-sex vänner förbi, däribland Nettan som hade gjort ett så galet snyggt kort att jag bara måste dela med mig av det innan jag går och lägger mig!


Hur fint är det inte?!

Flickan med noll självdisciplin

Ha ha ha. Hur tror ni det har gått för mig? Tror ni jag lyckades med dagens alla mål? Jag kan tala om för er, vilket nog inte kommer som en överaskning för varken er eller mig, att det gjorde jag inte. Blogga gör jag ju nu, det är 1/3. Vad det gäller simningen så insåg jag nog redan när jag skrev det att det inte skulle hända. Inte på en måndag. Inte när man har sovit endast 2,5 timme. Inte när man slutar skolan klockan fyra och det spöregnar och är kallt ute. Då vill man bara hem. Och hem åkte jag. Plugget då? Man kan ju faktiskt definiera "plugga" på många olika sätt, och idag väljer jag att definiera det som "att göra någon typ av skolrelaterat arbete, i eller utanför skolan". Idag har jag faktiskt hållt en presentation i svenskan, skrivit några rader biologi på håltimman, och faktiskt (och lyssna noga nu, ungdomar!) arbetat på ekonomilektionen! Det händer inte ofta. Därför väljer jag att det det som att jag lyckats med två av mina tre mål, vilket inte är helt illa när det kommer till flickan med noll självdisciplin.

Sunday night.

Jag har inte varit jättebra på att uppdatera bloggen, något som kan skyllas på att jag helt enkelt haft roligare saker för mig det senaste. Imorgon tänkte jag dock ta tag i det, tillsammans med mitt liv. Simma, plugga och blogga - det är min plan! Spännande att se hur detta går...

RSS 2.0