I wonder if he knows he's all I think about at night


I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three.

Idag har varit en fin dag.

Jobbet var kul - jag var på midsommarfirande med grabben + hans kompisar från daglig verksamhet. Solen sken, vi fixade midsommarstång och kransar, åt god mat, dansade och sjöng. Det tyckte han om. Jag också för den delen.

När jag slutat åkte jag in till stan med avsikten att köpa solkräm och en bra bok att ta med mig ut till Hönö. Jag kom inte hem med något av det, men däremot en klänning, två par skor, underkläder, solglasögon... Ja, allt utom det jag skulle med andra ord.

Lyckades även springa rätt in i min fina Julia som jag inte sett på en evighet. Det gjorde min dag kan man säga.

Sist men inte minst vill jag passa på att slänga iväg ett stort grattis till Johanna som fyller år idag. Du är fantastisk, och jag hoppas att du haft en fin födelsedag, min vän!

Är det min tanke hon ser, eller dina röda kinder som avslöjar mer?

Tror nog att det kan vara era tankar snarare än våra.

Har haft en fantastisk kväll i Alingsås med grill och gött häng hos Albin. Det är sjukt när jag tänker på hur längesen det var jag var i Alingsås nu, när jag bara för ett år sedan befann mig där varje helg. Jag har saknat mina fina vänner.

Galet slapp dag på jobbet idag. Grabben skulle vila men var så trött att han somnade. Satt typ tre timmar och läste tidning. Resterande tre bestod av mat, dataspel och palletton. Det är nästan löjligt att jag får betalt för det.

Om det är fint väder imorgon åker jag och grabben till Nääs för midsommarfirande med daglig verksamhet, det blir nog gött tror jag! Efter jobbet åker jag in till stad och skiter i tankarna om att jag inte skulle vara en converse-person. Nu ska jag ha ett par ändå! Vita.

Och på torsdag bär det av till Töcksfors. Bra så!

Coffee and Clouds

Hur vet man om känslor är äkta?

Är det tanken på att någon faktiskt skulle kunna tycka om mig, eller personen själv, som lockar? Kanske finns det ingenting där. Kanske är jag bara för rädd för att våga chansa.


He'll never fall in love he swears as he runs his fingers through his hair

Phew. Idag har varit en lång arbetsdag. I alla fall om man jämför med hittills då jag bara jobbat fyra timmar mellan 15 och 19. Anledningen till detta är att killen jag jobbar med går på dagcenter och inte kommer hem förrän efter tre. Idag var han dock ledig, och istället begav det sig till Östra på morgonen så att han kunde byta ut sin peg (slangen i magen som han sondmatas genom). Detta gick snabbt och smärtfritt och grabben fullkomligt älskar att åka bil, så för honom var det rena rama nöjesresan. Efter det var det fullt ös hemma med besök och lek med barnbarn, promenader, datorspel, paletto, tramsiga ramsor (allt blir mycket roligare om jag lägger på en dum dialekt när jag pratar) och gäster på kvällen. Inte förrän halv nio var jag hemma, mer än tio timmar efter att jag lämnade huset i morse. Så nu är jag lagom seg. Men glad. För jag trivs som fisken i vattnet med den här killen och hans familj!

Imorgon är jag ledig och åker på min kusins student. Det ska bli mycket trevligt. Sedan är det helg som jag inte har någon som helst aning om vad den bjuder på, och sedan börjar nästa arbetsvecka. Och då har grabben slutat gå på dagcenter, så det blir lite längre arbetsdagar dessutom. Oftast jobbar jag mellan 11 och 17, fem dagar i veckan. Sovmorgon samt fria kvällar och helger. Och världens härligaste jobb som dessutom innebär att jag efter midsommar flyttar ut till Hönö med familjen resten av sommaren. Jag har absolut inget att klaga på, med andra ord. Jag älskar mitt jobb!

Och nu ska jag sätta på min nya favoritlåt med Taylor Swift. Godnatt!

I don't let nobody see me wishing he was mine

Idag är det den 10 Juni och det betyder att Adelia åker hem. Min kära klasskamrat kommer inte längre finnas i Sverige. Utan i Philadelphia. Det är himla långt här ifrån. Det är en mycket konstig känsla, trots att jag vet att de allra flesta som jag spenderat mina gymnasieår med snart kommer att försvinna ut i världen. Kanske föralltid. Det känns som om det kommer bli många hejdå denna sommaren och framförallt till hösten. Jag vill inte riktigt det. Jag tycker ju om mina klasskamrater. Eller mina ex-klasskamrater numera.

I övrigt har jag ju gått och blivit worker denna veckan. Efter två ynka dagar kan jag säga att jag trivs mycket bra med detta. Personlig assistent åt världens härligaste kille. Med världens härligaste (och största!) familj. Och om en och en halv vecka bär det av till Hönö. Dom har nämligen sitt sommarhus där, och tanken är att jag ska bo med dom. En hel sommar på hönö. Helger och kvällar fria. Man kunde definitivt ha lyckats haffa ett sämre jobb. Jag känner att detta kommer bli mycket bra.

Picknickfestivalen

Picknickfestivalen var awesome.

Kanonväder hela dagen, grymt god mat och dricka, toppenbra musik, och en hel massa härliga människor. Festivalen avslutades med Elefant som var lika fantastiska som alltid. Dom körde nya singeln När du går (som är hur underbar som helst), och även lite från nya albumet blandat med gamla godingar som superman och lagar din mat. Jag var i extas. Som alltid när det kommer till dessa grabbar. Fruktansvärt bra dag som knappast kunde ha blivit bättre om ni frågar mig.


Känner mig numera som en ung president

Igår var väldigt bra.
Jag har så väldigt mycket bra dagar nu för tiden.
Det tycker jag är trevligt efter all IB hets.
I alla fall.
Studentfirande för både Amanda och Erik - Grattis!
Kvällen var sjuk men galet rolig!
Mölndals förortskids är underskattade kan man tycka.
Stockholmsbrats med för den delen.

Idag är det picknickfestivalen som gäller.
Elefant, Eldrupeed och Killkören.
Plus massa annat gött som jag inte har koll på.
Bra så!


Det är över nu

Ja. Jag har tagit studenten.
Det är mest bara galet och konstigt.
Jag tror kanske att jag fortfarande inte har förstått det fullt ut.
Jag hade i alla fall en väldigt fin dag.
Mina klasskamrater är fantastiska människor allihopa.
De allra flesta kommer jag sakna mycket mycket.
Mottagningen var i mina ögon helt underbar.
Och jag blev så glad över att så många av mina vänner valde att dyka upp.
Tack ska ni ha allihopa - för presenter men framförallt er närvaro!
Studentfest på Trädgårn och shottande med Dickson fick avsluta dagen.

Och IB är officiellt över för min del.
Nu är det slut.

Betsey Johnson Kärlek


And so the lion fell in love with the lamb.

Idag fyller min fina lillasyster år. Det är lite synd om henne då det mesta cirkulerar kring studentfixande här i huset, så det har inte blivit mycket firande av henne. Först klockan 23.00 var hela familjen samlad och hon fick öppna lite paket, men hon var minsann glad ändå! Vi barn bunkrade upp med lite kakor och godis och satte oss och kollade på Twilight ihop på kvällen vilket var supermysigt. Tydligen hade ingen av mina syskon hade sett den innan. Stackars dom.

Nu är det cirka tio minuter kvar, och sedan är det officiellt min studentdag. Galet.


Diversity

Maja bloggar lite om Britain's got talent, och efter att ha sett denna videon känner jag ett starkt
behov av att göra detsamma. Så sjuk koreografi. Jag älskar varje sekund. Och nu kan jag väl
inte påstå att jag är någon större dansexpert, men det är tveklöst att dessa grabbar har enorm
talang. 0:40 - 1:05 är fullkomligt fantastiskt!


Tomorrow

Imorgon tar jag studenten.
Det är lite sjukt faktiskt.

This is the last time you'll ever see me

Åh, herregud.
Frågan är om jag någonsin har längtat efter något så mycket som jag längtar efter detta.


RSS 2.0