It's you and me, moving at the speed of light into eternity

Denna lördag har det vart full rulle, hela dagen, och folk har kommit över titt som tätt. Idag är det nämligen Jimis födelsedag, så imorse väckte vi och grattade honom, sedan har vi haft släkt över på lite mat och firande, och nu under kvällen så har representanter från fyra av de fem familjer som vi umgås mest med kommit hit. Dom är fortfarande kvar, så nu är det fullt med barn på övervåningen, och fullt med vuxna i köket. Full rulle alltså. I alla fall så satt jag precis och pratade med Nettan, en av de vuxna, om lite allt möjligt och kom så småningom in på scrapbooking som hon sysslar med. Hon gör även galet underbara kort, fick bland annat ett jättefint när jag konfirmerade mig som jag till och med tror jag sparat det i någon låda för att det är så vackert. Men iaf. Scrapbookingen. På sista tiden har jag blivit jättesugen på att framkalla en massa vackra, galna och roliga kort och sätta mig ner och göra fina album så att jag kan minnas allt fint jag varit med om. Söta Nettan gav mig massa bra tips och saker jag skulle tänka på inför starten, hemsidor att checka in, erbjöd mig tillgång till hennes galet stora materialförråd, och jag blev så otroligt sugen på att sätta igång redan nu! Dessutom så borde jag kunna få creativity-CAS points för detta, vilket gör mig ännu mer pepp. Så summan av kardemumman är: scrapbooking nästa!

För övrigt kan jag chocka er alla med att tala om att jag faktiskt tittade på hockey igår! Egentligen hatar jag ju hockey, men kyrkan visade VM-matchen på storbild och eftersom jag kände mig så otroligt instängd och geggig hemma i mitt rum, så kände jag att varför inte gå dit och kolla ändå. Jag kan inte påstå att jag var speciellt inne i det hela, och efter det att mina två första frågor var "vilka är sverige?" och "vilken sida ska vi göra mål på?" så gav nog de andra upp på mig. Så jag satt helt enkelt och kubade när dom spelade, och socialiserade mig i pauserna. Grymmegrabbarna var där, finaste Linda + ett litet tonårsgäng likaså, så det var gött!

Vet ni vad? Nu ska jag köra igång lite Rascal Flatts och börja välja ut lite framkallningsbilder. Jag är fett pepp på detta! Puss på er!


Kommentarer
Postat av: LindaBinda

"vilka är sverige?" och "vilken sida ska vi göra mål på?"
Ärligt talat, frågade du det!? Hahaha! Va du är söt! xD

2008-05-18 @ 19:58:11
URL: http://arracsboll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0